• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Kestävät ja laadukkaat sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet taloyhtiöille ja yksityisille

Sadevesi­järjestelmät

Sadevesijärjestelmien hyvä laatu takaa, että katolle tuleva vesi johdetaan oikein pois rakennuksen perusteita ja vierustalta. Mikäli sadevesijärjestelmää ei ole oikein mitoitettu, on vaarana se, että vesi pääsee rakenteisiin. Meiltä saat räätälöidysti ja oikein mitoitetusti sadevesijärjestelmät jotka kestävät ja suojaavat taloa kosteusvaurioilta. Ota yhteyttä!

Rännit
ja kourut

Kauttamme saat pyöreät sekä kantikkaat rännit oikein mitoitetusti. Valmistusmateriaalina käytetään yleisimmin molemmin puolin pinnoitettua terästä. Etuna tässä on hyvä säänkestävyys, joka takaa ränneille pitkän iän. Valikoimista löytyy rännejä eri värisinä ja eri kokoisina. Ammattilaisemme osaavat auttaa valitsemaan oikeat rännit ja kourut jokaiseen kohteseen. 

 

 

 

Katto­turvatuotteet

Katolle asennettavat kattoturvatuotteet ovat rakennusmääräysten alaisia, jolloin autamme valitsemaan oikeat kattoturvatuotteet jokaiseen kohteseen. Kattotikkaat, seinätikkaat ja kattosillat täytyy olla oikein asennettu ja turvallisia käyttää. Eri kiinnikkeillä saadaan kattotikkaat asennettua kaikille katoille, olipa kyseessä huopakatto, peltikatto tai tiilikatto. 

Lumiesteet suojaavat jalankulkioita katolta putoavasta lumesta sekä sadevesijärjestelmää kuormittavasta painosta. Asennamme lumiesteet rakennusmääräysten mukaisesti, jolloin sisäänkäynnit ja kulkuväylät on oikein suojattu. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

 

 

 

Kotitalous­vähennys
remonttitöistä

Muista hakea kotitalousvähennystä, kun teetät kotisi tai kesämökkisi remontin ammattilaisella!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.