• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Kiinteistöjen rakentaminen

Omakoti- ja muut pientalot sekä yrityskiinteistöt pystyyn luottotekijän toimesta

Omakoti­talon rakenta­minen
Turusta Helsinkiin

Suunnitteilla omakotitalon rakentaminen Turun tai Helsingin seudulla? Olipa haaveidesi koti sitten valmistalo tai alusta asti suunniteltu, Avain Rakennus pystyttää pytingin ammattitaidolla. Rakennamme myös esimerkiksi rivi- ja paritalot.  

Uuden talon rakentaminen on suuri päätös – eikä pelkästään kustannuksien kannalta. Rakentajakumppaninasi meidän tehtävämme on viedä taloprojekti sujuvasti ja toiveidesi mukaisesti läpi. Jokainen asiakkaamme on Avainasiakas! 

Palvelemme perustuksista harjanpystytykseen

Periaatteemme on tehdä rakennusprojektista kokonaisvaltaisesti mahdollisimman vaivaton: Pidämme sinut ajan tasalla koko työskentelyn ajan, eikä sinun ei tarvitse metsästää tekijöitä eri työvaiheille. Saat meiltä kaiken tarvittavan yhtenäisenä, harkittuna kokonaisuutena aina rakennesuunnittelusta vastaavan mestarin palveluihin. Ja jos toiveissa on tonttia reunustava aita tai pihamaalle varasto, rakennamme nekin. 

Avain Rakennus on pitkän linjan ammattilainen. Ota meihin yhteyttä, niin rakennetaan upea, näköisenne koti! 

Pyydä tarjous

 

 

 

Uudisraken­taminen yrityksille ja yhteisöille

Tarjoamme kattavat, ammattitaitoiset uudisrakentamisen palvelut myös yrityksille ja yhteisöille avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa voimme toki toteuttaa myös tietyn osa-alueen rakennusprojektistanne. Yrityskiinteistöt, varastohallit ja muut kohteet luovutamme käsistämme viimeisteltyinä, ensiluokkaisella laadulla rakennettuina. 

Mikäli uudisrakentamisen sijaan toimitilasi kaipaavat pientä tai suurempaa päivitystä, teemme liikehuoneistojen saneeraukset suurella ammattitaidolla. 

Ota yhteyttä

 

 

 

Kestävää rakenta­mista
vuosiksi eteenpäin

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.