• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Vapaa-ajan asunnot

Nauti suloisesta suvesta tai tunnelmallisesta pakkasillasta omalla kesämökilläsi

Kesämökin rakentaminen

Vapaa-ajan asunto on monelle se oma lempipaikka, turvallinen sammalvuode luonnon syleilyssä, jossa arjen kiireet jäävät taakse usein jo menomatkalla. Jos toiveissasi on kesämökin rakentaminen Varsinais-Suomeen tai Uudenmaan seudulle, olemme palveluksessasi!

Rakennamme hirsimökit sekä lautaseinäiset lomakodit toiveidesi mukaan. Kun vapaa-ajan asunnolle kaavailtu tontti on omasi, on aika käynnistää projekti unelmamökki: ota meihin yhteyttä, niin käydään läpi suunnitelmiasi ja parhaita vaihtoehtoja niiden toteuttamiseksi.  

Hulppea huvila vai sievä pikkumökki? Sinä päätät, me toteutamme!

Ota yhteyttä

 

 

 

Oma lomakoti kokeneelta rakentajalta

Avain Rakennuksella on vankka kokemus uudis- ja saneerausrakentamisesta. Lähes kymmenen vuoden ajan olemme toteuttaneet asiakkaidemme unelmia niin asuintalojen kuin kakkoskotienkin suhteen. Palvelemme avaimet käteen -periaattella. 

Vapaa-ajan asuntojen rakentaminen eroaa pientalorakentamisesta myös olosuhteiltaan. Ilman huolellista suunnittelua pitkät etäisyydet ja syrjäinen sijainti pienten metsäteiden varrella tai saaressa voivat rajoittaa ja hidastaa projektin etenemistä. Erityisesti Turun ja Helsingin seuduilla vaikuttavana tunnemme myös merenrantakohteiden vaihtelevien sääolosuhteiden erityisvaatimukset. 

Me rakennamme mökkisi varmalla ammattitaidolla – valmistaudu vain avaamaan ovi valmiiseen lomakotiisi!  

Kysy lisää

 

 

 

Kestävää rakenta­mista
vuosiksi eteenpäin

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.