• Katuotsikko 1, 20100 Turku
  • 012 345 6789
  • nimi@sähköposti.fi

Palvelut katosta julkisivuun, pohjaan ja suunnitteluun

Turku, Salo, Helsinki, Hanko

Varmaa rakentami­sen palvelua
Turusta Helsinkiin

Avain Rakennuksen palvelut ulottuvat niin sanotusti pohjasta piippuun: Teemme paitsi kattoremontit, rakennamme uutta perustuksista lähtien sekä tarjoamme muun muassa rakentamiseen liittyvää suunnittelua. Kotikuntamme on Salo, mutta palvelemme Turun talousalueen lisäksi myös Helsingin seudulla ja Hangossa. Rakennamme ja remontoimme laadulla, joka kestää pitkään.

Palvelumme kattavat

Jos jollekin näistä olisi tarvetta, pyydä tarjous tai tiedustele lisää!

 

 

 

Korjataan, huolletaan ja
tehdään uutta

Palvelemme kaikissa rakennuksen elinkaaren vaiheissa. Kun rakenteet alkavat ikääntyä tai kun kohdetta ei ole vielä pystyssäkään. Tämä vaatii erikoisosaamista kaikissa rakentamisen ja remontoimisen vaiheissa – ja meillä Avainrakennuksella sitä on. 

Otamme halutessasi hoitaaksemme myös rakentamisen lupa-asiat ja suunnittelun eli kaikki hoituu meiltä avaimet käteen -palveluna. Muuta et tarvitse kumppaniksesi, ja se mikä meiltä puuttuu, yhteistyökumppanimme ovat valmiina toteuttamaan osuutensa urakastasi. 

Käänny puoleemme, kun haluat laadukasta ja kattavaa rakennuspalvelua – löydämme yhdessä varmasti ratkaisun tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Ota yhteyttä

 

 

 

Kotitalous­vähennys
remonttitöistä

Muista hakea kotitalousvähennystä, kun teetät kotisi tai kesämökkisi remontin ammattilaisella!

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.